EN | IT | ES | GR | SK | RO | MK    

TESEUS Project

TESEUS

Dezvoltarea competentelor
antreprenoriale pentru startup-uri EU

Citeste mai mult
TESEUS

Mapping

TESEUS este raspunsul concret la nevoile specific din invatamantul professional si tehnic in ceea ce priveste stabilirea si oferirea de servicii educationale concrete si eficiente in domeniul business si al antreprenoriatului, prin promovarea formarii de startup-uri si firme.

Citeste mai mult
Mapping

Toolkit

Toolkit-ul TESEUS este rezultatul prinicipal al proiectului, special creat pentru asigurarea designului si stabilirea de mecanisme eficiente pentru promovarea crearii de startup-uri in invatamantul profesional si tehnic.

Citeste mai mult
Toolkit

Parteneri

TESEUS include 8 parteneri din 7 tari, incluzand organizatii din diferite domenii VET precum si alte sectoare socio-economice (private si/sau ale societatii civile).

Citeste mai mult
Partners

STIRI

Consortiul TESEUS in Bruxelles pentru prima intalnire transnationala

Consortiul TESEUS in Bruxelles pentru prima intalnire transnationala

2018-12-07
8 parteneri din 7 tari europene (Belgia, Grecia, Italia, Macedonai, Romania, Slovacia, Spania) au fost gazduiti de IHF asbl in Bruxelles, pe data de 7 Decembrie, 2018 pentru prima intalnire transnationala de proiect, in cadrul proiectului TESEUS - Training on Entrepreneurial Skills for EU Start-Ups, finantat in cdrul programului Erasmus+ al Comisiei Europene, KA2 Proiecte de Parteneriat Strategic in Domeniul Formarii Profesionale. Proiectul are dr...

MAI MULT

1

Copyright © 2018-2021 Toate dreprurile rezervate

teseusproject.eu@gmail.com
TESEUS Partner TESEUS Partner TESEUS Partner Super partner
TESEUS Partner TESEUS Partner TESEUS Partner TESEUS Partner

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul Programului Erasmus+ Conținutul prezentului website reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului, iar Agenția Națională și Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care conținutul informației va fi folosit.

Erasmus +